česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: Ambasada e Çekisë
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Takim me përfaqësues të Transparency International Republika e Çekisë

Më 22 nëntor 2021, udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë në Kosovë, Pavel Bílek, u takua me përfaqësuesit e Transparency International Republika e Çekisë, që u bë në kuadër të vizitës së tyre të punës në Kosovë.

Transparency International Republika e Çekisë vazhdon të zbatojë një projekt që synon të bëjë më transparent financimin e partive politike dhe fushatave zgjedhore në Kosovë. Menaxherët e projektit Ondřej Cakl dhe Václav Krejcar informuan Udhëheqësin e Ambasadës Çeke për rrjedhën dhe rezultatet e projektit. Ky projekt zbatohet nga TI Republika e Çekisë në bashkëpunim me Institutin Demokratik të Kosovës KDI/Transparency International Kosovë. Projekti i përbashkët është pjesë e programit të bashkëpunimit transformues të financuar nga Ministria e Punëve të Jashtme të Republikës së Çekisë.

Takim me përfaqësues të Transparency International Republika e Çekisë

Takim me përfaqësues të Transparency International Republika e Çekisë