česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: ZU Pristina
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë u takua me drejtorin e “Transparency International Czech Republic”

Më 3 tetor 2019, udhëheqësi i Ambasadës çeke në Prishtinë, Pavel Bilek, u takua me drejtorin e “Transparency International Czech Republic”, David Onráčka.

Për tri vjet radhazi, Ministria e Punëve të Jashtme të Republikës së Çekisë mbështet projektin bërja e skenës politike në Kosovë financiarisht më transparente. Në këtë projekt OJQ-të “Transparency International Czech Republic...” dhe “KDI/Transparency International Kosovo” bashkëpunojnë qe një kohë të gjatë. Projekti i përbashkët u realizua brenda programit “ Prezantimi i Transicionit” i Ministrisë së Punëve të Jashtme të Republikës së Çekisë.