česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: europeanunionkosovo
Article notification Print Decrease font size Increase font size

“Gjirafa” çeke në finalen e “Çmimi Evropian i Vitit"

Më 8 maj 2019, një ditë para “Ditës së Evropës”, udhëheqësja e Zyrës së BE-së/PSBE-së, Nataliya Apostolova, publikoi nominimet për “ Çmimin Evropian të Vitit”. Kompania kosovare, “Gjirafa”, ka hyrë në finale, që ishte dhe po ndërtohet në bazë të fondeve të investitorit gjigant çek "Rockaway Capital”.

“Rockaway Capital”,  është një grup investimi i Jakub Havrlant, që në mënyrë parësore është aktiv në fushën e ekonomisë elektronike, turizmit elektronik, publikimit të librave, fintech, blockchain dhe në kapital. Misioni i kompanisë është zhvillimi i ekonomisë përmes internetit të tregjeve të zgjedhura duke ndërtuar, investuar dhe në blerjen e kompanive të internetit.

Attachments

Gjirafa 67 KB JPG (Picture / Photo) 2019-05-27

Gjirafa 73 KB JPG (Picture / Photo) 2019-05-27

Gjirafa 93 KB JPG (Picture / Photo) 2019-05-27