česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: ZU ČR
Article notification Print Decrease font size Increase font size

"Gjirafa" çeke shembull shkëlqimi i investimit

Më 7 maj 2019, Zyra e Bashkimit Evropian në Kosovë dhe Shtëpia Evropiane, nisen ngjarjen e fushatës ekonomike “Eja të flasim për ekonominë”, që përqendrohet në shfaqjen e përfshirjes më të mirë të BE-së, në përparimin e arritur ekonomik në Kosovë, dhe përfshirjen në të tashmen e të ardhmen e perspektivave të zhvillimit të vet. Sivjet, ngjarja u mbajt në selinë e kompanisë së teknologjisë informative me zhvillimin më të shpejt në Kosovë, “Gjirafa”, që u ndërtua dhe zhvillua në bazat e investimit të gjigantit investues çek “Rockaway Capital“. "Gjirafa" çeke është përshkruar si një shembull brilant evropian, në këtë rast çek, investim në ekonominë e Kosovës.

Fushata përqendrohet në shembullin konkret të krijimit të punës, investimin e huaj dhe zhvillimin e suksesshëm të sektorit privat,  përfshirjen e të rinjve dhe femrave në sektorin privat, mbështetja në mësimet e punës, punët nismëtare dhe zhvillimin ndërmarrës.

Attachments

Gjirafa2 367 KB JPG (Picture / Photo) 2019-05-27

Gjirafa2 394 KB JPG (Picture / Photo) 2019-05-27

Gjirafa2 183 KB JPG (Picture / Photo) 2019-05-27