česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: techcrunch.com
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Investitori gjigand çek, “Rockaway Capital”, dukshëm ka rritur investimet e tij në “Gjirafa”

Më 25 mars 2019 investitori gjigand çekRockaway Capital” deklaroi se e ka kompletuar me sukses raundin e radhës të investimeve me rreth $7 milionëve në “Gjirafa” – një teknologji e veçantë në Kosovë, me rritën më të shpejt në Ballkan.
 

Pronari dhe udhëheqësi ekzekutiv i “Gjirafa”-s, Mërgim Cahani dhe ekipi i tij edhe një here ka riafirmuar sigurinë e investitorit çek “Rockaway Capital” dhe mbërriu me sukses të ndërtojë një qendër për inovacion për tërë rajonin. Fal përvojës së tij pozitive, investitori çek “Rockaway Capital” është i gatshëm të vazhdojë të krijoj ekonomi digjitale  në rajon dhe po ashtu të kërkojë mundësi të mëtejme investimi, ku do të mund të vlerësonte përvojën me digjitalizimin e industrisë tradicionale. Investimi po ashtu është publikuar edhe në faqen e internetit  techcrunch.com dhe në mediet e Kosovës.

Attachments

Gjirafa_text 147 KB PDF (Adobe Acrobat document) 2019-03-27