česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: (@MZV)
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Kryeministri Mustafa në takimin me udhëheqësit e misioneve të BE-së

Më 10 shtator 2105 kryeministri i Republikës së Kosvoës, Isa Mustafa, në takimin me udhëheqësit e misioneve të BE-së prezantoi zhvillimet më të reja në Kosovë. Temat kryesore ishin themelimi i Gjykatës Speciale, takimi i fundit i dialogut Prishtinë-Beograd dhe zhvillimi ekonomik i Kosovës.
 

Kryeministri deklaroi se Kosova më 2015 po përjeton një zhvillim pozitiv të qartë ekonomik. Ligjet për mbrojtjen dhe mbështetjen e bizneseve të vogla dhe të mesme janë adoptuar, janë ngrit investimet e jashtme dhe krahasuar me vitin e shkuar janë regjistruar më shumë investor të huaj. Qeveria ka arrit marrëveshje me FMN, BERZH dhe BIE për investimet e mëtejme në Kosovë. Po ashtu, me këtë rast u tha, se  janë përmirësuar masat e sigurisë në sistemin bankar.
 

Galleries


PM Mustafa at EU Heads of Missions Meeting