česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: Kosovo Police
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Policia e Kosovës ka porositur vetura të reja të Škoda

(This article expired 27.10.2022.)

Policia e Republikës së Kosovës ka porositur 49 vetura Škoda Oktavia.

Në mes tjerash, veturat e reja do të ndihmojnë zgjidhjen e shpejt dhe efikase të emergjencave, që janë sjell tek vëmendja e qytetarëve përmes platformës elektronike të quajtur “Lajmëro policinë”, që lejon qytetarët të njoftojnë për vjedhjet, aksidentet në trafik e të ngjashme. Veturat e policisë, Škoda, nuk do të përdoren vetëm në kryeqytetin Prishtina por edhe në rajonet tjera të Kosovës. Tash 25 vetura kanë mbërri në Republikën e Kosovës. Veturat tjera do të shpërndahen në fund të këtij viti ose gjatë çerekut të parë 2021.

Květoslav Sulek
Konsull Ekonomik
Ambasada e Republikës së Çekisë në Prishtinë