česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: Policia e Repulikës së Kosovës
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Škoda e re - veturë e policisë në Kosovë

Në qershor 50 vetura Škoda Octavia janë dërguar në Kosovë, që kanë për synim të modernizojnë flotën e automjeteve të Policisë së Republikës së Kosvoës.

Pos tjerash, makinat e reja ndihmojnë në zgjidhjen e shpejtë dhe efikase të rasteve të ngutëshme.  Policia e Kosovës vlerëson besueshmërinë e lartë dhe dobinë nga vlera e  përgjithshme të automjeteve nga fabrika e Škoda Auto-s.