česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: mzhe-ks.net
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Takimi i Udhëheqësit të Ambasadës së Çekisë me Ministrin e Zhvillimit Ekonomik

Gjatë takimit të tyre, më 9 gusht 2019, ministri i zhvillimit ekonomik, Valdrin Lluka, dhe udhëheqësi i Ambasadës së Republikës së Çekisë në Kosovë, Pavel Bilek, biseduan për zhvillimin e marrëdhënieve ekonomike në mes të Kosovës dhe të Republikës së Çekisë.

Së voni, në mënyrë të theksuar është shtuar tregtia e dy-anshme dhe investimet çeke në Kosovë. Po ashtu, ata, diskutuan edhe për gjendjen e t...ashme politike në kontekstin e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare.