česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: ZU
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Takimi me CEO të “Ekoinvest”-it

Më 30 prill 2019, udhëheqësi i Ambasadës së Republikës së Çekisë, Pavel Bílek, u takua me CEO e “Ekoinvest”-it, Bari Asllani.
 

“Ekoinvest” është njëra nga kompanitë udhëheqëse në energji dhe në fushën inxhinierike në Kosovë. Në të kaluarën, “Ekoinvest”- i ishte partner i kompanive çeke në pjesëmarrjen e tyre, të suksesshme, në rindërtimin e termo-elektranës së vjetruar me qymyr, në Kosovë. 

CEO B. Shabani falënderoi Ambasadën e Republikës së Çekisë për përkrahjen e saj, në bashkëpunimin ekonomik, dhe në të njëjtën kohë, e informoi për synimet e bashkëpunimit të mëtejmë me kompanitë çeke.