česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: ©MZV
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë u takua me përfaqësuesin e kompanisë çeke "Software602"

Më 18 qershor 2019, udhëheqësi i Ambasadës së Republikës së Çekisë në Prishtinë, Pavel Bílek, u takua me Vladimír Olšák, menaxher i shitjes eksportuese të kompanisë çeke “Software602”. Digjitalizimi i administratës shtetërore të Kosovës ishte tema kryesore e takimit. Kompania çeke "Software602"  synon të përdorë përvojën e saj të pasur në teknologji informative dhe të konkurroj në Kosovë dhe në  rajonin e Ballkanit Perëndimor.