česky  shqip  english 

Advanced search
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Udhëheqësi i Ambasadës vizitoi hapësirën ku po ndërtohet fabrika çeke për trajtimin e ujërave të zeza

Më 7 maj, Pavel Bílek, udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë në Kosovë, vizitoi hapësirën ku po ndërtohet fabrika e re për trajtimin e ujërave të zeza, afër Prishtinës, që po ndërtohet nga kompania çeke TopolWater bashkë me partnerin e tyre afarist kosovar.

Ai, u informua për parametrat teknike të Fabrikës së re. Ajo po ndërtohet me kapacitet për 2,400 banorë përskaj tokës ndërtimore bashkë me punëtorët e kompanisë televizive afër saj. Projekti ku kontrolli kompjuterik optimizon veprimet e fabrikës së trajtimit varësisht nga sasia e ujërave të zeza, përmbush parametrat më bashkëkohës ekologjik dhe ekonomik. Teknologjia që përdoret zvogëlon shpenzimin e energjisë elektrike dhe çmimet e shërbimeve të mirëmbajtjes.

Udhëheqësi i Ambasadës vizitoi hapësirën ku po ndërtohet fabrika çeke për trajtimin e ujërave të zeza

Udhëheqësi i Ambasadës vizitoi hapësirën ku po ndërtohet fabrika çeke për trajtimin e ujërave të zeza

Udhëheqësi i Ambasadës vizitoi hapësirën ku po ndërtohet fabrika çeke për trajtimin e ujërave të zeza

Udhëheqësi i Ambasadës vizitoi hapësirën ku po ndërtohet fabrika çeke për trajtimin e ujërave të zeza

Udhëheqësi i Ambasadës vizitoi hapësirën ku po ndërtohet fabrika çeke për trajtimin e ujërave të zeza

Udhëheqësi i Ambasadës vizitoi hapësirën ku po ndërtohet fabrika çeke për trajtimin e ujërave të zeza

Udhëheqësi i Ambasadës vizitoi hapësirën ku po ndërtohet fabrika çeke për trajtimin e ujërave të zeza

Udhëheqësi i Ambasadës vizitoi hapësirën ku po ndërtohet fabrika çeke për trajtimin e ujërave të zeza

Udhëheqësi i Ambasadës vizitoi hapësirën ku po ndërtohet fabrika çeke për trajtimin e ujërave të zeza

Udhëheqësi i Ambasadës vizitoi hapësirën ku po ndërtohet fabrika çeke për trajtimin e ujërave të zeza