česky  shqip  english 

Advanced search
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Dita e parë e zgjedhjeve për Dhomën e Deputetëve të Parlamentit të Çekisë në Prishtinë

Që nga viti 2002, qytetarët e Republikës së Çekisë kanë mundësi të zgjedhin anëtarët e Dhomës së Deputetëve të Parlamentit të Republikës së Çekisë, në zyret përfaqësuese të Republikës së Çekisë, jasht vendit. Sivjet, zgjedhjet mbahen më 8 dhe 9 tetor.

Ushtarët çek nga Misioni i KFOR-it në Kosovë shfrytëzuan mundësinë e votimit në Ambasadën e Republikës së Çekisë në Prishtinë.

Dita e parë e zgjedhjeve për Dhomën e Deputetëve të Parlamentit të Çekisë në Prishtinë

Dita e parë e zgjedhjeve për Dhomën e Deputetëve të Parlamentit të Çekisë në Prishtinë

Dita e parë e zgjedhjeve për Dhomën e Deputetëve të Parlamentit të Çekisë në Prishtinë

Dita e parë e zgjedhjeve për Dhomën e Deputetëve të Parlamentit të Çekisë në Prishtinë