česky  shqip  english 

Advanced search

Informata konsullore dhe për viza

Ambasada e Republikës së Çekisë në Kosovë
Rr. “Ismail Qemali”, Nr.132 10000 Prishtinë
 
Tel: +383/38246676, +383/38225860, +383/38248776
Fax: +383/38248782
E-mail: pristina@embassy.mzv.cz
Web: www.mzv.cz/pristina
Orari i Punës: E hënë – e enjte 08.00 - 16.30   
                             E premte               08:00 - 14:00

Translators:  Czech – Albanian language / Albanian – Czech language
Mrs. Anita Kusari - +383 (0) 44999522.
 

⚠️ From Monday, November 9, 2020, new rules for traveling - both Czech citizens abroad and foreigners to the Czech Republic will start to apply.

thumb

Reason: we wanted uniform rules throughout the EU since spring, this is the first step. more ►

Njoftim për mbylljen e seksionit konsullor

thumb

Për shkak të përkeqësimit të situatës së epidemisë në Kosovë, Ambasada e Republikës së Çekisë e mbyll seksionin konsullor deri në njoftimin e rradhës. more ►

Shërbimet në Seksionin konsullor të Ambasadës së Republikës çeke në Prishtinë

thumb

Shërbimet konsullore në Ambasadën e Republikës së Çekisë janë reduktuar për shkak të situatës së shkaktuar nga pandemia COVID-19. more ►

Ndryshimet kryesore të hyrjes në territorin e Republikës së Çekisë (hyjnë në fuqi më 14 prill 2020, në mesnatë)

thumb

Që nga 14 prilli 2020 (në mesnatë) - kushte të reja për hyrjen në Republikën e Çekisë. more ►

Ndryshimi i kushteve për hyrjen në Republikën e Çekisë për të huajt nga 5.4.2020

thumb

Veni re për ndryshimin e kushteve për hyrjen në Republikën e Çekisë për të huajt nga 5.4.2020. Sipas komunikatës nga Ministria e Punëve të Brendshme, e cila në përputhje me pikën I. 1 të Rezolutës së Qeverisë Nr. 334, së 30 Marsit 2020… more ►

Qeveria e Republikës së Çekisë ndaloi pranimin e kërkesave për viza

thumb

Në harmoni me shpalljen e gjendjes së emergjencës në Republikën e Çekisë (neni 5 dhe 6 i Kushtetutës Act No. 110/1998, për Sigurinë në Republikën e Çekisë), Qeveria e Republikës së Çekisë miratoi një rezolutë për masat e krizës. Duke filluar nga… more ►

Vendimi i tashëm i Qeverisë së Çekisë për ndalimin e hyrjes së shtetasve të huaj në Republikën e Çekisë si dhe vazhdimi i ndalimit,në të gjitha vendet, për dalje nga vendi i qytetarëve të Çekisë

thumb

Qeveria e Çekisë vendosi që ndalimi i hyrjeve në Republikën e Çekisë nga shtetasit e huaj, që nuk janë banorë, sikurse edhe dalja e shtetasve çek do të zgjatet për të gjitha vendet (jo vetëm të atyre me rrezik të lartë) prej të hënës me 16 mars,… more ►