česky  shqip  english 

Advanced search

Informata të përgjithshme

Kushtet për marrjen e vizave për hyrje në Republikën e Çekisë dhe  në zonën e Shengenit, aplikacionet si dhe dokumentet  e tjera te  nevojshme (anglisht)

Masa të ngutshme për parandalimin e përhapjes së COVID-19 në Republikën e Çekisë

thumb

Më 10 mars 2020, Ministri i Shëndetësisë vendosi për masën e ngutshme të parandalimit të përhapjes së COVID-19, në Republikën e Çekisë. Masat u përkasin të huajve të cilët nuk kanë leje të përhershme qëndrimi në Republikën e Çekisë ose që nuk… more ►