česky  shqip  english 

Advanced search
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Republika e Çekisë njeh certifikatat e vaksinimit lëshuar në Kosovë

Republika e Çekisë njeh certifikatat e vaksinimit, që lëshohen në Kosovë, e që dorëzohen nga udhëtarët nga Kosova, që mbërrijnë në Çeki. Certifikata duhet të jet në harmoni me formën pasuese:
https://koronavirus.mzcr.cz/wp-content/uploads/2021/08/Kosovo_ockovaci_certifikat-Kosovo_vaccination_certificate.pdf

Kushtet e vlefshmërisë së certifikatës:

 - së paku tw kenë kaluar 14 ditë nga dita e marrjes sw plotë të vaksinimit – e qw vaksinimi është bwrw me një vaksinë të autorizuar nga Agjencia Evropiane e Barnave: Vaxzevria (AstraZeneca), Spikevax (Moderna), Comirnaty (Pfizer / BioNTech) dhe Janssen - ose me një vaksinë të prodhuar në përputhje me një patentë të vaksinave të mësipërme, të miratuar nga Organizata Botërore e Shëndetit për përdorim urgjent.