česky  shqip  english 

Advanced search
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Shërbimet në Seksionin konsullor të Ambasadës së Republikës çeke në Prishtinë

Shërbimet konsullore në Ambasadën e Republikës së Çekisë janë reduktuar për shkak të situatës së shkaktuar nga pandemia COVID-19.

Vizita personale lejohet vetëm pasi ta keni bërë kërkesën për termin përmes postës elektronike ose telefonit (pristina@embassy.mzv.cz, tel. 038 246 676) dhe nëse respektohen masat për kushtet  higjienike.  Ju lutemi  në e- mail shkruani numrin tuaj të telefonit  dhe arsyen e vizitës së Ambasadës. Në rast të anulimit të terminit, ju lutem na informoni me e-mail ose telefon. Nuk lejohet pjesëmarrja e  më shumë se dy personave të moshës madhore në ambientet për publikun. Ju lutem,  gjatë vizitës në Ambasadë, të përdorni masa mbrojtëse për gojë  dhe hundë (maskë të fytyrës).  Nuk lejohet hyrja në ndërtesë pa maskë.

Nëse keni ethe ose temperaturë, ju lutem shtyni takimin tuaj për një datë tjetër.

Ju faleminderit për mirëkuptimin.

Seksioni konsullor i Ambasadës së Republikës çeke në Prishtinë.

 

 

https://www.vlada.cz/en/media-centrum/aktualne/measures-adopted-by-the-czech-government-against-coronavirus-180545/

https://www.vlada.cz/en/