česky  shqip  english 

Advanced search
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Udhëtimi nga Kosova për në Republikën Çeke - rregullore e vlefshme nga 15 shkurt 2022

Duke filluar nga 15 shkurti 2022, qeveria çeke do të konsiderojë se vaksina kundër COVID-19 është e vlefshme nëse kanë kaluar 270 ditë nga dita e marrjes së dozës së dytë. Një dozë përforcuese do ta zgjasë vlefshmërinë për një kohë të pacaktuar. Kjo rregullë do të zbatohet për të gjithë, përfshirë vizitorët në Republikën Çeke.

Rregullat për hyrjen në territorin e Republikës Çeke dhe masat e karantinës përcaktohen nga Ministria e Shëndetësisë e Republikës Çeke. Këtu mund të gjeni edhe rregullat e hyrjes.

https://www.mzv.cz/jnp/en/information_for_aliens/news/before_you_travel_step_by_step_guide_on.html


Formulari i shëndetit publik për vendndodhjen e pasagjerëve gjendet këtu.

https://plf.uzis.cz/