česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: (@MZV)
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Admirali Ferguson III vërteton bashkëpunimin

Më 27 prill 2016, admirali Mark E. Ferguson III, komandant i Komandës së Forcës së Përbashkët në Napoli, në kampin e KFOR-it “Kosova Film” në Prishtinë, u takua me udhëheqësit e misioneve të vendeve kontribut-dhënëse me trupa.
 

Me këtë rast, admirali Ferguson III shprehu vlerësimin e tij për trupat dhe për komandatin e tyre gjeneral majorin Luigi Guglielmo Miglietta për përkushtimin dhe punën e tyre. Admirali Ferguson III falenderoi vendet kontribuese për pjesëmarrjen e tyre aktive në misionin e KFOR-it dhe vlerësoi lart bashkëpunimin e tyre. Gjatë bisedës pasuese Udhëheqësi i Misionit i konfirmoi Komandantit të JFCN rëndësinë e KFOR-it si forcë stabilizuese në Kosovë.  

Galleries


Admiral Ferguson III acknowledges cooperation