česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: ZU Pristina
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Bartja e autoritetit në Këshillim të NATO-s dhe në Ekpin Ndërlidhës në Kosovë

Më 28 qershor 2019, në Prishtinë u mbajt ceremonia gjatë së cilës gjenerali Uwe Becker e dorëzoi e  komandën e këshilltarit të NATO-s dhe Ekipit Ndërlidhës (NALT) tek pasuesi i tij gjenerali Michael Oberneyer. Misioni i NALT-it është mbështetja e organizatave të sigurisë në Kosovë dhe përfshirja e këshillimit të përkohshëm me përkrahjen  përqendrim në ngritjen e kapaciteteve dhe koordinimin e mësimit.
 

Ceremonia u përcoll nga kryeministri i Kosovës, R. Haradinaj, ministri i mbrojtjes, R. Berisha, komandanti i KFOR-it, gjenerali L. D'Addario, udhëheqësit e misioneve diplomatike dhe atasheve ushtarake.

Attachments

Photo3 242 KB JPG (Picture / Photo) 2019-07-01

Photo4 296 KB JPG (Picture / Photo) 2019-07-01

Photo1 259 KB JPG (Picture / Photo) 2019-07-01

Photo2 299 KB JPG (Picture / Photo) 2019-07-01