česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: (@MZV)
Article notification Print Decrease font size Increase font size

BE-ja i shprehë mirënjohje zonjës Presidente Jahjaga

Më 16 mars 2016, udhëheqësi i Zyrës së BE-së në Kosovë, përkatësisht Përfaqësuesi Special i BE-së, Samuel Žbogar, dhe udhëheqësit e misioneve të BE-së në Kosovë ishin nikoqirë në një drekë lamtumirëse për Presidenten e Kosovës në largim, Atifete Jahjaga. PSBE, Žbogar, në fjalën e tij falenderoi zonjën Presidente për bashkëpunim të shkëlqyeshëm duke theksuar mundin e sajë në përpjekje të krijimit të urës në ndarjet politike në Kosovë, për sjelljen e sajë jo partiake dhe përpjekjet e sajë për ta bashkuar shoqërinë në interes të qyetarëve të Kosovës.   
 

PSBE, Žbogar, pranoi punën e palodhshme, për pesë vjet, të zonjës Presidente me qëllim të krjimit të Kosovës një vend më të mirë për njerëzit e sajë. Ai potencoi, nga shtrirja e gjerë e veprimtarive të zonjës Presidente, luftën e sajë kundër korrupcionit dhe ngirtjen e kujdesit nga dëmi i korrupcionit në shoqëri.  PSBE, Žbogar, vlerësoi angazhimin e sajë të fortë në arritjen e statusit të barabartë për gratë, në shoqërinë e Kosovës, dhe në veçanti përkrahjen e sajë për viktimat e dhunës seksuale.

Galleries


EU expresses gratitude to Madame President Jahjaga