česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: Ambasada e Çekisë
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Bukuritë natyrore të vendeve të Vishegradit dhe Kosovës

Në Bibliotekën Kombëtare në Prishtinë, prej 13 deri më 17 maj, mbahet ekspozita e fotografive të artistëve nga Çekia, Hungaria, Polonia dhe Sllovakia. 

Ekspozita organizohet nga Presidenca hungareze e Grupit të Vishegradit, në bashkëpunim me misionet e Republikës së Çekisë dhe të Republikës së Sllovakisë. Ekspozita e titulluar Bukuritë Kombëtare të vendeve të Vishegradit dhe Kosovës paraqet fotografi të veçanta të natyrës, nga katër vendet tona të Evropës Qendrore. Ekspozita është plotësuar edhe me fotografi të natyrës së Kosovës. Republika e Çekisë përfaqësohet, në ekspozitë, me fotografi të Klubit të Fotografëve të Natyrës. 
Ekspozita u hap nga udhëheqësit e misioneve të Hungarisë, Sllovakisë dhe Republikës Çeke së bashku me një këshilltar të Ministrit të Kulturës së Kosovës. Gjatë muajit maj, kjo ekspozitë do të prezantohet edhe në Gjakovë dhe Pejë.

Bukuritë natyrore të vendeve të Vishegradit dhe Kosovës

Bukuritë natyrore të vendeve të Vishegradit dhe Kosovës

Bukuritë natyrore të vendeve të Vishegradit dhe Kosovës

Bukuritë natyrore të vendeve të Vishegradit dhe Kosovës

Bukuritë natyrore të vendeve të Vishegradit dhe Kosovës

Bukuritë natyrore të vendeve të Vishegradit dhe Kosovës

 

Bukuritë natyrore të vendeve të Vishegradit dhe Kosovës

Bukuritë natyrore të vendeve të Vishegradit dhe Kosovës