česky  shqip  english 

Advanced search
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Dita Kombëtare e Çekisë

Më 28 tetor, Republika e Çekisë feston ditën e saj kombëtare. 

Zonja dhe zotërinj, të dashur miq,

Më 28 tetor, Republika e Çekisë feston ditën e saj kombëtare. Është përvjetori i 103-të i themelimit të shtetit Çekosllovak, që u bë më 1918. Mirëpo, për shkak të Pandemisë së Coronavirus-it, sivjet ne mund të festojmë Ditën Kombëtare vetëm on line. Unë, dëshiroj t’iu ftoj ta shikoni këtë video, që mund ta gjeni më posht.

Facebook 

Ju faleminderit për shikimin e saj!

Pavel Bílek

Udhëheqësi i Ambasadës së Republikës së Çekisë në Prishtinë