česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: Embassy of the Czech Republic in Pristina
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Dita Përkujtimore e Holokaustit në Kosovës

Më 25 janar 2018, në Kinemanë “ABC”, komuniteti hebraik organizoi ceremoninë përkujtimore të Ditës Ndërkombëtare të Holokaustit në Kosovë.

Në këtë ceremoni mbajtën fjalime kryetari i “Bet Israel” në Kosovë, Ruzhdi Shkodra, dhe kryetari i Kuvendit të Kosovës në cilësinë e mysafirit-folës kryesor, Kadri Veseli. Pjesë e ceremonisë ishte edhe shfaqja e filmit dokumentar që përshkruan cilësitë morale dhe guximin e madh të personaliteteve të korit diplomatik të vendeve të ndryshme. Në këtë ngjarje morën pjesë ambasadorët e Çekisë, Francës, Italisë dhe Kroacisë.

Galleries


Holocaust Remembrance Day in Kosovo