česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: acrobalance.cz
Article notification Print Decrease font size Increase font size

DokuFest-i

Nga 2 deri më 10 gusht 2019, në Prizren të Kosovës, do të mbahet edicioni i 18-të i Festivalit Ndërkombëtar të Filmit Dokumentar dhe Festivalit të Filmit të Shkurtër.

DokuFest-i është festivali më i madh i filmit në Kosovë, i cili sjell zgjedhjen e më shumë se 200 filmave gjatë gjithë vitit dhe nga e tërë bota. Po ashtu, Festivali nënt-ditor përfshinë ekspozita te fotografive dokumentare, shqyrtime, orë mësimi dhe ngjarje me muzikë të luajtur drejtpërdrejt. Sivjet mësuese e akredituar e Yoga-s  Daniela Dušková do të marrë pjesë në programin shoqërues të DokuKids.

https://dokufest.com/2019/

http://www.acrobalance.cz/

Attachments

DokuKids 43 KB PNG (Picture) 2019-07-31