česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: Czech Embassy
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Drejtori i Përgjithshëm i Policisë së Kosovës shpërblehet nga Presidenti i Policisë së Çekisë

Udhëheqësi i Ambasadës së Republikës së Çekisë në Kosovë, Pavel Bílek, ua dorëzoi medaljet e ndara nga Presidenti i Policisë së Çekisë, për përfaqësuesit më të lartë të Policisë së Kosovës.

Më 21 qershor, Udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë ia dorëzoi çmimin drejtorit të përgjithshëm të Policisë së Kosovës, Samedin Mehmeti, dhe drejtoreshës së Divizionit për Hetimin e Krimit të Organizuar të Policisë së Kosovës, Florie Hajra. Presidenti i Policisë së Çekisë i ka ndarë këto medalje, si vlerësim, për bashkëpunimin ndërmjet autoriteteve policore të dy vendeve.

Policia e Kosovës shpërblehet nga Presidenti i Policisë së Çekisë

Policia e Kosovës shpërblehet nga Presidenti i Policisë së Çekisë

Policia e Kosovës shpërblehet nga Presidenti i Policisë së Çekisë

Policia e Kosovës shpërblehet nga Presidenti i Policisë së Çekisë