česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: (@MZV)
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Drekë jo formale me përfaqësuesit e vendeve V4 dhe Austrisë

Zonja kryetare e Republikës së Kosovës Atifete Jahjaga pranoi ftesën e udhëheqësit të Zyrës Ndërlidhëse të Sllovakisë, në Prishtinë, për një drekë jo formale me përfaqësuesit e vendeve V4  dhe Austrisë.
 

Më 4 dhjetor 2014, u mbajtë një debat miqësor për çështjet aktuale të Kosovës dhe të temave evropiane në prani të Henrik Markuš, udhëheqës i Zyrës Ndërlidhëse të Sllovakisë, Lóránt Balla, ambasadorit të Hungarisër, Ivo Šilhavý, ambasadorit të Çekisë dhe të Johann Brieger, ambasadorit të Austrisë. Me këtë rast, ambasadori Šilhavý çmoi rolin konstruktiv të presidentes Jahjaga në çasjen e sajë ndaj krizës së tashme politike në Kosovë dhe theksoi kontributin e sajë qenësor në krijimin e përceptimit pozitiv të pasqyrimit të Kosovës në skenën politike ndërkombëtare.

Galleries


Informal lunch V4 with Madam President