česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: (@MZV)
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Ekspertit çek në KFOR iu nda çmimi Medalja e Argjend e MPJ

Më 8 janar 2016, ambasadori i Republikës së Çekisë z. Ivo Šilhavý i dha çmimin Medalja e Argjend e Jan Masaryk z. Lukáš Pimper për përkrahjen e tij personale aktive dhe bashkëpunimin e çmueshëm në kryerjen e detyrave të përbashkëta në Kosovë.
 

Z. Lukáš Pimper për një vit punoi në detyrën e Zëvendës-këshilltarit Politik të Komandantit të Misionit të KFOR-it, deri tash pozita më e lartë civile e një eksperti çek në KFOR. Po ashtu, cilësitë e larta të z. Pimper u lavdëruan në mënyrë të përsëritshme nga komandanti i KFOR-it, gjeneral majori Guglielmo Luigi Miglietta.

Galleries


Czech Expert in KFOR