česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: https://www.european-music-academy-ks.com/
Article notification Print Decrease font size Increase font size

ESMA - Akademia Verore Evropiane e Muzikës

Viti i tetë i festivalit ndërkombëtar të muzikës Akademia Verore Evropiane e Muzikës (ESMA), do të mbahet nga 14 deri më 31 gusht 2019, në Prishtinë, Pejë, Gjakovë dhe Mitrovicë. Festivali është një projekt i sukseshëm i krijuar nga Ambasada e Republikës së Çekisë, në Prishtinë më 2012.

Sikur edhe më parë, shumë profesorë të njohur evropian të muzikës do të punojnë së bashku në ESMA. Republika e Çekisë do të përfaqësohet nga z. Petr Nouzovský dhe z. Ladislav Kozderka.

Attachments

ESMA 1 MB PDF (Adobe Acrobat document) 2019-07-30