česky  shqip  english 

Advanced search
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Filma çek ne Dokufest 2020

Ambasada e Republikës së Çekisë, në Prishtinë, ju fton të shikoni (on-line) dy filma çek që janë futur në program të Dokufest-it të sivjetmë.

Njëri film shfaqet në kategorinë EFA, i titulluar “Reconstruction” (“Rindërtimi), i regjisorëve Jiri Havlicek dhe Ondrej Novak, ndërsa filmi që luhet në kuadër të kategorisë DokuKids, i titulluar “The Kite” (“Xhita”) i regjisorit Martin Smatuna.
Filmat on-line mund të shikohen këtu:

 www.dokufest.com/en/programme/6025/film/601591

 www.dokufest.com/en/programme/6034/film/603500


Festivali Ndërkombëtar i Filmit të Shkurtër - Dokufest 2020 – zhvillohet në mënyrë virtuale deri me 25 gusht!