česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: Dokufest
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Filma çek në festivalin e filmit “Dokufest 2021”

Ambasada e Republikës çeke në Prishtinë ju fton të shikoni filmat çek, të cilët janë pjesë e programit të festivalit të sivjetm, “Dokufest”, i cili do të mbahet në Prizren prej 6 deri më 14 gusht 2021.

Këtë vit, festivali i filmit dokumentar “Dokufest”, i cili tradicionalisht mbahet në Prizren, Kosovë, do të prezantojë tre filma çek nga DokuKids: “Cuckoo” (drejtuar nga D. Hýbnerová), “Sanctuary” (drejtuar nga E. Matějovičová) dhe “They refused to get on Board“ (M. Vančurová). Dy filmat e tjerë - Living Water dhe White on White, u prodhuan nga partnerë çek dhe të huaj.

https://dokufest.com/