česky  shqip  english 

Advanced search
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Ftesa e parë për propozim-projektet regjionale (WBF)

Fondi i Ballkanit Perëndimor (WBF) ka kënaqësinë të shpallë ftesën e parë për propozimet e projekteve regjionale. Duke përcjellë objektivat e WBF, dhe detyrat e punës, ftesa ka për synim të prezantojë bashkëpunimin dhe përforcimin e marrëdhënieve në mes të palëve kontraktuese, duke ndarë vlerat e përbashkëta në mes të qytetarëve, shoqërisë civile dhe organizatave jo-fitimprurësve në regjion, dhe duke përmirësuar kontaktet nga një njeri në tjetrin.
 

Të gjitha informatat relevante shumë të gjenden në: Western Balkan Fund

Ju lusim të keni parasysh që afati i fundit për konkurrim është: 22 dhjetor 2017, 23:59 (Koha në Tiranë).