česky  shqip  english 

Advanced search
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Ftesë për të shikuar transmetimin e drejtpërdrejt të ceremonisë së përvjetorit të 19-të të çmimeve ndërkombëtare „TREBBIA“

Të dielen, më 17 tetor 2021, do të mbahet Cermonia e 19 vjetorit të dhënies së çmimeve ndërkombëtare për mbështetje të kulturës dhe artit „TREBBI“. Më shumë për këtë: https://www.trebbia-awards.eu/en/. Në cermoninë e mëparme, të 17 vjetorit, çmimi „TREBBIA“ iu prezantua 105 leauratëve nga 27 vende.

Sivjet, ky përvjetor, organizohet nën patronatin e Ministrisë së Kulturës së Republikës së Çekisë dhe asaj të Republikës së Sllovakisë.

Të dielen, më 17 tetor 2021, nga ora 8.00 e mbrëmjes (CET) përmes live stream, njëkohësisht, do të transmetohet me përkthim në anglisht nga Televizioni Çek e do të jet në dispozicion për t’u shikuar në mbarë botën në kanalin YouTube Trebbia Foundation (https://www.youtube.com/results...).

Duke shikuar edhe një pjesë të shkurtër të transmetimit do t‘ u mundësojë të krijoni përshtypjen e tërë ngjarjes dhe rëndësisë së saj.

Programi i përvjetorit të 19-të të ceremonisë së çmimeve ndërkombëtare „TREBBIA“:

 

Logo:

Attachments

Program Trebbia 2021 1 MB PDF (Adobe Acrobat document) 2021-10-11