česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: EULEX
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Fushata globale kundër dhunës në baza gjinore

Udhëheqësit e misioneve të BE-së dhe shtetet anëtare iu bashkuan Fushatës globale, 16 ditore, kundër dhunës në baza gjinore.

Duke folur me një zë! Udhëheqësit e Misionit të BE-së dhe të shteteve anëtare në Kosovë, më 2 Dhjetor, simbolikisht vunë maskën dhe fanellën me ngjyrë portokalli, për t’i thënë NDAL secilës mënyrë të dhunës në baza gjinore, dhe theksuan rëndësinë e lajmërimit të këtyre rasteve.