česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: Czech Embassy
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Hapja e ekspozitës „Thesari Kombëtar i Grupit të Vishegradit“, në Pejë

Më 26 maj, u bë hapja ceremoniale e ekspozitës „Thesari Kombëtar i Grupit të Vishegradit“, që u mbajt në Pejë.

Prej 26 deri më 30 maj, në Galerinë e Arteve në Pejë, mbahet një ekspozitë me fotografi të artistëve nga Çekia, Hungaria, Polonia dhe Sllovakia. Ekspozita u organizua nga Hungaria si kryesuese e Grupit të Vishegradit, në bashkëpunim me misionet e Republikës së Çekisë dhe asaj të Sllovakisë, në Kosovë. Ekspozita paraqet një përmbledhje të fotografive të veçanta të bukurive natyrore, të katër vendeve të Evropës Qendrore. Kjo është shoqëruar me fotografi nga natyra e Kosovës. Republika e Çekisë, në këtë ekspozitë, merr pjesë me fotografi të Klubit të Fotografëve të Natyrës.

Hapja e ekspozitës „Thesari Kombëtar i Grupit të Vishegradit“, në Pejë

Hapja e ekspozitës „Thesari Kombëtar i Grupit të Vishegradit“, në Pejë

Hapja e ekspozitës „Thesari Kombëtar i Grupit të Vishegradit“, në Pejë

Hapja e ekspozitës „Thesari Kombëtar i Grupit të Vishegradit“, në Pejë