česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: (@MZV)
Article notification Print Decrease font size Increase font size

I bashkon Agjenda e BE-së

Më 16 maj 2016, në Prishtinë u mbajt një mëngjes pune i anëtarëve të Parlamentit Europian, përkatësisht “anëtarëve të Komitetit Parlamentar për Asocim dhe Stabilizim BE - Kosovë”, me udhëheqësit e misioneve diplomatike të vendeve të BE-së. Udhëheqësi i Zyrës së BE-së, përkatësisht përfaqësuesi i veçantë, Samuel Žbogar, së bashku me ambasadorët informoi anëtarët e Parlamentit Europian  për gjendjen e tashme politike në Kosovë. Porosia kryesore e takimit ishte se: “Agjenda e BE-së bashkon skenën e ndarë politike në Kosovë”.
 

Më 16 dhe 17 maj 2016, u mbajt takimi i parë i Komitetit Parlamentar për Asocim dhe Stabilizim BE – Kosovë, nën udhëheqjen e Xhavit Halitit.

Galleries


EU Agenda Unifies