česky  shqip  english 

Advanced search
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Instituti i Filmit- Akademia e Filmit Ohër/ Ftesë për konkurim për bursë

Shkup, Maqedoni – Instituti i Filmit – Akademia e Filmit në Ohër është e lumtur të deklarojë se jep 30 bursa për programet master për departamentet: skenar, prodhim kreativ, regji, kinematografi dhe post production: fotografi dhe zë.
 

Tarfia e pagesës është 9,000 euro dhe jipet nga Ministria e Arsimit dhe Shkencës;
 

Mund të konkurojnë studentët nga lëmitë përkatëse;

FIOFA është një akademi e re filmike, me seli në Ohër. Kjo është vazhdimësi e traditës së gjatë të Prague Film dhe TV School (FAMU), që është shkolla e pestë më e vjetër në botë. Të diplomuarit në FAMU janë shumë film-bërës dhe skenarist me ndikim, shumë sish të njohur në kontekstin ndërkombëtar si fitues të OSCAR-it ose laureatë të festivaleve ndërkombtare të filmit.

Për më shumë informata dhe për kushtet e konkurimit shikoni faqen tonë të internetit:

www.filmacademyohrid.com

Dhe faqen tonë në Facebook: Film Academy Ohrid

Kontakti:

Zyrtari për komunikim

Emri: Arin Agic

Numri i telefonit: +389 70 497792

E-mail: fiofa.arin@gmail.com

 

Attachments

Application 112 KB PDF (Adobe Acrobat document) 2016-05-20

Description 104 KB PDF (Adobe Acrobat document) 2016-05-20

Poster 3 MB JPG (Picture / Photo) 2016-05-20