česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: mzvcr
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Këshillim i zëvendësministrit të jashtëm Aleš Chmelař në Pragë me partneren nga Kosova

Më 15 nëntor 2019, në Pragë  u mbajt një këshillim në mes të zëvendësministrit të punëve të jashtme z. Aleš Chmelař, dhe zëvendësministrit të punëve të jashtme të Kosovës, znj. Rejhan Vuniqi.

Çështjet kryesore të këshillimit ishin përforcimi i marrëdhënieve të përbashkëta bilaterale dhe prezantimi i integrimit të Kosovës në BE. Republika e Çekisë thekson po ashtu rifillimin e dialogut në mes të Prishtinës dhe Beogradit.