česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: (@MZV)
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Komandanti i KFOR-it priti ambasadorin çek

Më 17 prill 2015 komandanti i KFOR-it gjenerali Francesco Paolo Figliuolo organizoi një darkë për nderë të ambasadorit çek në Kosovë z. Ivo Šilhavý.

 

Në darkë, bashkë me komandantin e KFOR-it, ishte edhe udhëheqësi i Zyrës Ndërlidhëse të Sllovakisë z. Mr. Henrik Markuš. Gjatë kohës së darkës gjenerali Fugliuolo foli për çështjet aktuale të ndërlidhura me praninë e misionit të Aleancës në Kosovë. Ky takim konfirmoi pozitën afatgjate të Republikës së Çekisë brenda KFOR-it, si dhe meritat për pasqyrimin e KFOR-it dhe të Republikës së Çekisë jashtë, të rezultuar nga ndërhyrjet e ekspertëve ushtarak dhe civil në mision.

Galleries


COMKFOR Meeting