česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: Ambasada e Çekisë
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Koncerti përfundimtar i festivalit të muzikës klasike, Chopin Piano FEST në Prishtinë, interpretuar nga artistë të muzikës çeke

Më 8 qershor 2022, me rastin e përfundimit të Festivalit të Muzikës Klasike ChopinPianoFEST, një koncert i pianistit çek Martin Kasík i shoqëruar nga një kuartet harqesh i përbërë nga Leoš Čepický - violina e parë, Jan Schulmaister - violina e dytë, Karel Untermüller - violë dhe Adam Klánský - violonçel, u zhvillua në Amfiteatrin e Ri të Universitetit të Prishtinës. Para koncertit, muzikantët çekë u prezantuan nga zëvendës udhëheqësi i Ambasadës së Çekisë në Prishtinë, Juraj Melioris. 
Në koncert morën pjesë personalitete si kryetari i Prishtinës, Përparim Rama, udhëheqësi i Zyrës së BE-së në Prishtinë, ambasadori Tomáš Szunyog dhe ambasadori i SH.B.A-ve, Jeffrey M. Hovenier.

Chopin Piano FEST

Chopin Piano FEST

Chopin Piano FEST

Chopin Piano FEST

 

Chopin Piano FEST

Chopin Piano FEST

Chopin Piano FEST

Chopin Piano FEST