česky  shqip  english 

Advanced search
Article notification Print Decrease font size Increase font size

“Live the Life Expeditions” vizitoi Kosovën

Prej 27 maj deri më 4 qershor 2022, një ekspeditë udhëtimi e quajtur "Live the Life Expeditions" vizitoi Kosovën. Qëllimi i ekspeditës ishte, sikur edhe gjatë vizitave në shumë vende të tjera, të prezantonte mundësitë për zhvillimin e turizmit. 

 Në Kosovë, ekspedita vizitoi një sërë vendesh interesante në Mitrovicë, Pejë, Prizren dhe Prishtinë, përfshirë disa monumente historike dhe atraksione natyrore në pjesë të ndryshme të Kosovës. Më 3 qershor 2022, anëtarët e Ekspeditës të udhëhequr nga z. Filip Vodička vizituan edhe Ambasadën e Republikës Çeke në Prishtinë, ku u takuan me zëvendës udhëheqësin e Ambasadës, z. Juraj Melioris.

“Live the Life Expeditions” vizitoi Kosovën

“Live the Life Expeditions” vizitoi Kosovën