česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: ZU
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Ministri Petříček u takua me ministrin në detyrë Pacolli në periferi të Kuvendit të Përgjithshëm, të sesionit të 74-të në New York

Më 24 shtator 2019, në periferi të Kuvendit të Përgjithshëm, të sesionit të 74-të në New York, ministri i punëve të jashtme të Republikës së Çekisë, Tomáš Petříček, u takua me zëvendës kryeministrin dhe ministrin e punëve të jashtme në detyrë të Republikës së Kosovës, Behgjet Pacolli.

Marrëdhëniet dypalëshe në mes të Republikës së Çekisë dhe Kosov...ës dhe politika e zgjerimit të BE-së, ishin tema të takimit të përbashkët ministror.