česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: c
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Misioni Vëzhgues Zgjedhor i BE-së prezantoi raportin përfundimtar

Zgjedhjet e vjetme të parakohshme u monitoruan nga Misioni Vëzhgues i BE-së.

Zgjedhjet e vjetme të parakohshme u monitoruan nga Misioni Vëzhgues i BE-së. Udhëheqëse e Misionit ishte APE Viola von Cramon-Taubadel (DE - Greens/EFA). Së voni, Misioni ka përgatitur raportin e tij përfundimtar të përbërë prej një numri të rekomandimeve për autoritetet dhe institucionet e Kosovës. Viola von Cramon-Taubadel, ia prezantoi publikut të Kosovës raportin në një konferencë për medie, në Prishtinë me 24 janar. Gjatë vizitës së saj në Kosovë, Udhëheqësja e MVE diskutoi rekomandimet e Misionit me përfaqësuesit e institucioneve dhe të partive politike të Kosovës.