česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: (@MZV)
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Një minutë heshtje për ushtarët e rënë çek

Më 30 qershor 2016, afër fshatit Shajkofc, u mbajtë një ceremoni përkujtimore për të nderuar kapterrin Luděk Severa dhe  flamurtarin Vlastislav Hendrich – dy ushtarë çek që humbën jetën, më 2002, në aksidentin tragjik gjatë përmbushjes së detyrave të tyre në misionin e KFOR-it, në Kosovë. Përfaqësuesit e Ambasadës së Çekisë dhe njësia ushtarake çeke në KFOR vënë kurora lulesh, tek memoriali, dhe nderuan ushtarët e rënë çek me një minutë heshtje.
 

Galleries


A Minute of Silence for Czech Fallen Soldiers