česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: Bet Israel Kosova
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Përkujtim i Ditës Ndërkombëtare të Holokaustit në Prishtinë

Më 27 janar 2021, me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Holokaustit, Bashkësia Hebraike “Bet Israel Kosova” organizoi një takim  përkujtues për viktimat e Holokaustit.

Në takimin që u mbajt në kryeqytetin e Kosovës, përkatësisht në Bibliotekën Kombëtare “Pjetër Bogdani”, morën pjesë udhëheqës të lartë të institucioneve shtetërore dhe politikanë si dhe përfaqësues të Korit Diplomatik. Ambasada e Republikës së Çekisë, në Prishtinë, u përfaqësua nga udhëheqësi i Misionit, Pavel Bilek.