česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: (@MZV)
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Përkujtimi për Nice

Më 18 korrik 2016, në hotelin “Swiss Diamond” në Prishtinë, u mbajtë një koncert përkujtimi për viktimat e sulmit terrorist të 14 korrikut, në Nice. Ngjarja përkujtimore u inicua nga ministri i punëve të jashtme, Enver Hoxhaj. Ansambli i muzikës së dhomës “Trio Vivo” shfaqi pjesët nga Franz Schubert, Franz Liszt, Maurice Ravel, Jules Massenet dhe të kompozitorëve të tjerë. Mysafirë të kësaj ngjarje përfshirë Presidentin, Hashim Thaçi, kryeministrin, Isa Mustafa, ishin edhe ministrat e Qeverisë së Kosovës dhe deputetët e Parlamentit të Kosovës, përfaqësuesit e korit diplomatik dhe ata të jetës politike e kulturore të Kosvës.  
 

Galleries


Remembering Nice