česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: Embassy of the Czech Republic
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Pritje për Ditën Kombëtare të Çekisë në Prishtinë

Më 31 tetor 2019, për Ditën Kombëtare të Çekisë, u bë një pritje, në restuarantin “Rron” në Prishtinë me pjesëmarrjen e 200 mysafirëve.

Më 31 tetor 2019, për Ditën Kombëtare të Çekisë, u bë një pritje, në restuarantin “Rron” në Prishtinë me pjesëmarrjen e 200 mysafirëve. Në këtë ngjarje morën pjesë Kryeministri Ramush Haradinaj, ministri i mbrojtjes, Rrustem Berisha, komandanti i KFOR-it, Lorenzo D´Addario dhe shumë mysafirë të lart.
Në pritjen për Ditën Kombëtare të Çekisë, morën pjesë edhe anëtarët çek të KFOR-it dhe misionit të EULEX-it së bashku me mysafirët nga kori diplomatik, nga misionet ndërkombëtare të përfaqësuara në Kosovë dhe përfaqësuesit e jetës kulturore e politike të Kosovës.

Galleries


Recepce u příležitosti státního svátku v Prištině