česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: Embassy of the Czech republic in Pristina
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Pritje për Vitin e Ri e Kishës Ortodokse Serbe në Prizren

Më 15 janar 2018, me rastin e Vitit të Ri Ortodoks peshkopi Teodosije, në rezidencën e tij  organizoi pritje për përfaqësuesit e institucioneve të Kosovës, përfaqësuesit e bashkësive fetare, korin diplomatik dhe misionet ndërkombëtare në Kosovë. Në fjalimin e tij peshkopi Teodosije theksoi se paqja, aq e pakapshme në botën që po jetojmë, nuk mund të  arrihet derisa secili nga ne ta gjej paqen e Zotit në zemrën e vet dhe ta ndaje ate me të tjerët.   
 

Galleries


Orthodox New Year 2018