česky  shqip  english 

Advanced search
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Radioja Çeke nis transmetimin e drejtpërdrejtë për Ukrainën

Me kërkesë të transmetuesit publik ukrainas UA: PBC, Radio Çeke nisi një transmetim të radio UA, përmes internetit: PBC në gjuhën ukrainase. Transmetimi do të jetë në portalin audio dhe në aplikacionin celular mujRozhlas.cz. 

Qëllimi i projektit është të informon, çdo ditë, rreth luftës në Ukrainë dhe në shërbim të refugjatëve dhe ukrainasve në Republikën Çeke. Shërbimi i jashtëm i Radios Çeke, Radio Prague International, do të nisë gjithashtu një podcast të ri të titulluar "Lajme për ukrainasit në Republikën Çeke", i cili do të përqëndrohet në informacionet praktike për refugjatët ukrainas në Çeki.

https://www.mujrozhlas.cz/ukrajina