česky  shqip  english 

Advanced search
na_celou_sirku
Photo: KDI
Article notification Print Decrease font size Increase font size

Republika e Çekisë ndihmon partitë politike që financimi i tyre të jet më transparent

Më 25 prill 2019, përfaqësuesit e Transparency International - Republika e Çekisë (TI ČR) vizituan metropolin e Kosovës, Prishtinën, me qëllim të zbatimit të projektit “Të bërit më transparent financimin e partive politike, të Republikës së Kosovës, duke bartur rekomandimet legjislative dhe stërvitjen e të rinjve që të përgatiten për karrierë politike, në Kosovë”.

Më 25 prill 2019, Transparency International - Republika e Çekisë mbajti një diskutim të hapur në tryezën e rrumbullakët, për çështjen e transparencës në financimin politik në Kosovë, në të cilën ekipi i ekspertëve të TI ČR stërvitën përfaqësuesit e Transparency International - Kosova.

Attachments

Meeting 2 533 KB JPG (Picture / Photo) 2019-05-03

Meeting 3 462 KB JPG (Picture / Photo) 2019-05-03